Disclaimer

Wie zijn wij

The Book of Wandering (www.thebookofwandering.nl) is ons persoonlijke blog over reizen, boeken en alles wat wij denken dat daaromheen interessant is. The Book of Wandering is eigendom van Jeroen van Schaick en Alette van Lent.

Je kunt contact met ons opnemen via info@thebookofwandering.nl

Inhoud van het blog

Het lezen en opvolgen van reisadviezen en –tips in dit blog kan leiden tot reisverslaving. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk. Maar we horen het graag als je door ons verslingerd bent geraakt aan het reizen.

Kom je verouderde of niet-kloppende informatie op The Book of Wandering tegen? Dan horen we dat graag. Mail ons op info@thebookofwandering.nl

De wereld verandert de hele tijd. Leuk hè! Dat betekent wel dat informatie op deze website informatie niet meer kan kloppen en verouderd kan zijn. Het blog bevat onze persoonlijke mening, tips en ervaringen op basis van onze eigen reizen. We doen er onze best voor dat de gegeven informatie klopt. Toch kan het gebeuren dat dat niet zo is. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het verzamelen van juiste en actuele informatie uit betrouwbare bronnen vóór je op reis gaat. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van gebruik van informatie uit dit blog.

Alle bestemmingen waarover wij schrijven, hebben wij zelf bezocht. Wij geven daarnaast soms aanvullende informatie met tips over activiteiten, hotels, etcetera. Hiervoor doen we ter plekke en met gebruik van meerdere bronnen zo goed mogelijk onderzoek. Wij raden alleen dingen aan die wij zelf ook zouden kiezen.

Eigendom

Alle teksten op deze website zijn door onszelf geschreven. Alle foto’s en afbeeldingen zijn door onszelf gemaakt, of wij vermelden de bron. Alle teksten, foto’s en andere informatie op The Book of Wandering zijn (tenzij anders aangegeven) eigendom van Jeroen van Schaick en Alette van Lent.

Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Zou je teksten of foto’s van ons blog willen gebruiken? Informeer naar de mogelijkheden via info@thebookofwandering.nl

Gesponsorde artikelen of producten

Op dit moment hebben wij geen direct gesponsorde content op onze website.

Steun ons via Affiliate links

De website The Book of Wandering bevat affiliate links van partners zoals booking.com en bol.com. We gebruiken daarvoor ook affiliate platforms zoals TradeTracker, Partnerize, Daisycon of Travelpayouts. Wij linken alleen door naar hotels, tours of producten waarvan wij denken dat jij er echt iets aan kan hebben.

Wanneer jij hierop klikt en iets via deze link boekt of koopt, verdienen wij hier een kleine commissie op. Dat kost jou niets én steun je ons. Mooi toch! Hiermee help jij ons deze website in de lucht te houden. Zo kunnen wij steeds nieuwe verhalen schrijven en foto’s blijven toevoegen. Wanneer er sprake is van een samenwerking en/of affiliate link staat dit onderaan de blogpost duidelijk vermeld, zodat jij als lezer hiervan op de hoogte bent.

Andere links

Wij linken in ons blog naar andere websites om jouw ervaring zo rijk mogelijk te maken. Zo kan jij bijvoorbeeld aanvullende informatie over een onderwerp vinden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie op die websites en ook niet voor hun privacybeleid.

Verkoop

Wij verkopen via onze website geen producten. Wij linken wel door naar websites die als platform onze foto’s verkopen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde producten, het verkoopproces of de privacy op die websites/platforms.

Terug naar boven